top of page

Amióta az eszemet tudom, keresem az élet csodáit. Alkotok, tanítok, keresem a szépet. Kisgyerekként természetes volt, hogy megálmodtam és megvalósult. Magától értetődően lépett az életembe a meditáció, majd édesanyám révén tinédzser korom legnehezebb szakaszában a kineziológia. Akkor, és az azóta eltelt időben is nagyon sokat kaptam ettől a módszertől, így természetes volt, hogy magam is elsajátítsam.

Tanári pályám során nagyon sok életúttal találkoztam, számtalanszor találtam magam a "lelki tanácsadó" szerepében, ami ismételten arra késztetett, hogy olyan módszereket gyűjtsek össze, amikkel hatékonyan tudom támogatni a hozzám fordulókat. Mind a kineziológia, mind az Access fantasztikus eszköztárat biztosít életünk jobbátételéhez.

Hiszek abban, hogy nincs az a probléma, nehézség, blokk vagy stressz, amitől ne lehetne gyengéden, könnyedén megszabadulni. A bennünk mozgó energiák szabad áramlása egy könnyed, örömteli élet megvalósítását teszik lehetővé. Minden módszer, amit ajánlok, ezt a célt szolgálja. 

Remélem valahol az úton megismerhetlek.

Szeretettel,

Csörgő Era

Kineziológus, Access Bars® Facelift és testkezelés Facilitátor

bottom of page