top of page

Kineziológia

Ha úgy érzed, hogy az élet valamilyen területén nem tudsz úgy teljesíteni, ahogy szeretnél, pedig tudod, hogy képes vagy rá, ha leblokkoltál, ha a céljaid túl távolinak és elérhetetlennek látod, ha folyton szabotálod önmagad, ha kevés az önbizalmad, ha tanulási vagy kommunikációs nehézségekkel küzdesz, ha megoldhatatlannak tünő munkahelyi, párkapcsolati, egészségügyi problémákkal küzdesz, ha allergia, valamilyen függőség,  vagy más krónikus probléma nehezíti az életed, akkor a kineziológia segítségével te magad tudsz ezen változtatni.

A kineziológia egy gyengéd segítő módszer, mely az élet minden területén célirányosan hatékony. Segítségével megszabadulhatsz a téged gátló érzelmi stresszektől és energiablokkoktól. A kineziológia a te kezedbe adja a helyzet megoldását. Miután közösen meghatározzuk az oldás célját, izomtesztek segítségével közösen térképezzük fel a témával kapcsolatos helyzetet, a mögöttes állapotot, és a számodra szükséges korrekciókat, amik elvégzésével feloldjuk a stresszt. 

Ahogy Kim Da Silva, az öngyógyító kineziológia egyik kifejlesztője írja: "Mély szinten valamennyi tapasztalat benne van a test és az agy memóriájában, s rendezésre vár. Agyunk hatalmas kapacitású komputerként tárolja az információkat, s a kineziológiai izomteszt segítségével lehetőségünk van lehívni ezeket az információkat, felderíteni és kijavítani  a "működési hibákat". "

 

A módszer hasznos tanulási nehézségek, fennálló betegségek, párkapcsolati nehézségek, allergiák, munkahelyi problémák, traumák, és minden más stressz vagy betegség érzelmi hátterének és okának kezelésére.

bottom of page