top of page

Access Bars® tanfolyam

 

Az első tanfolyam az Accessben a Bars. A Bars 32 pont a fejeden, amit, ha gyengéden, erőfeszítés nélkül és könnyedén megérintenek, bármit el tudsz engedni, ami akadályozza a befogadást. Ez olyan, mint amikor megnyomod a törlés gombot a számítógépeden. Ilyenkor elengeded az összes gondolatot, érzést és érzelmet, ami beragaszt, ami miatt ugyanazokat a mintákat ismétled az életedben újra meg újra. 

 

Emberek ezrei használták az Access Barst, hogy megváltoztassák a testüket és az életük számos területét, például az alvást, az egészségüket és a súlyukat, a pénzügyeiket, a szexet és a kapcsolataikat, a szorongást, stresszt, és sok egyéb dolgot. Legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy egy fenomenális masszázst kaptál. Legjobb esetben az egész életed teljes könnyedséggel változhat valami nagyszerűbbé.

 

De mik is valójában a bárok? 32 olyan pont a fejeden, aminek a gyengéd érintése segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák, blokkok és zavaró nézőpontok alól. Ezeket, ha gyengéden megérintitek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

 

Egy agykutató méréseket végzett Access Bars előtt és után, és kiderült, hogy ennyire gyors változást még soha nem tapasztalt! Gamma agyhullámok alakultak zömmel, ami az éberség és kreativitás kísérője. Évtizedek óta meditáló tibeti lámáknál mértek hasonlókat. Fontos tudni, hogy Te választasz!

 

Ezen az egynapos tanfolyamon nemcsak a Bars energetikai kezelést sajátíthatod el, hanem szóbeli technikákat és egyszerű eszközöket kapsz arra, hogy éppen olyan mértékű változások történjenek az életedben, amelyeket szívesen választanál.

 

A tanfolyam elvégzésével kezelői oklevelet kapsz.

Ismétlők és 15-18 éves kor közötti fiatalok féláron vehetnek részt a tanfolyamon, 15 éves kor alatti gyerekeknek fizető felnőtt kiséretében ingyenes.

A tanfolyam ára £270.

Access Bars, Facelift és testkezelés tanfolyamok elérhetőek max 4 fős mini csoportokban. Ha szeretnéd elsajátítani valamelyik technikát, keress meg és egyeztetünk.

ateljelena-fotograf-angelholm-webb-1.jpg

Access Testkezelés tanfolyamok

Egy okleveles Testkezelés tanfolyamon egy konkrét testkezelést tanulunk meg egy 4 órás workshopon, ahol egy kezelést ajándékozol és egyet kapsz. Számos különböző testkezelés közül lehet választani, ezek adott energiákat használnak a változás elősegítése érdekében. A tanult technikát saját magadon és másokon is használhatod adhatod ajándékba, vagy ha szeretnéd,  hozzáadhatod vállalkozásodhoz is

Access energetikai Facelift tanfolyam

Ha nem tudnád, hogy meg kell öregedned, megtennéd?

Az okleveles Access energetikai Facelift tanfolyam egy egynapos workshop, ahol elsajátíthatod ezt a csodálatos és gyengéd technikát, amely elősegíti a változást mindenben, ami az öregedéssel, hanyatlással, állapotromlással kapcsolatos. Ez a foglalkozás segíthet abban, hogy kliensed fiatalabbnak érezze magát, fiatalabbnak nézzen ki, megfordítsa az öregedés jeleit, valamint megszabaduljon az öregedéssel és a romlással kapcsolatos nézeteitől. Gyakran vannak furcsa mellékhatásai, például tisztább arcüreg, magabiztosabb beszéd, gyorsabban gyógyuló sebek, tisztább látás, jobb színérzékelés és még sok más.

bottom of page