top of page

Kezelések

KINEZIOLÓGIA

Egy tipikus kezelés körülbelül egy óráig tart. Kezdjük egy gyors beszélgetéssel ahol megbeszéljők, hogy mi az oldás témája és kitűzzük a megfelelő célt. A cél egy pozitív kifejezés vagy legfeljebb egy mondat. Ezután izomteszttel megállapítjuk a témához kapcsolódó aktuális érzelmi állapotot, majd további izomteszteléssel megtaláljuk a megfelelő energetikai korrekciókat, amelyek elhozzák a kívánt érzelmi és energetikai állapotot. Az stresszoldás során megérintem a kezed vagy a karod az izomteszthez, és megérinthetem a test meridián végpontjait. Az oldás széken ülve vagy állva történik

A kineziológiai stresszoldás ára 40 font, és 45-90 percig tart.

ACCESS BARS

Egy tipikus Bars kezelés körülbelül egy órát vesz igénybe. Kényelmesen hanyatt fekszel egy masszázságyon miközben én gyengéden megérintem a fejed különböző pontjait.

A Bar pontok megérintésével – a barok futtatásával megtisztítjuk a  az élet minden területéről összegyűjtött fix nézőpontokat, és teret engedünk annak, hogy valami jobb jelenhessen meg. Ez a kezelés hozzájárul a hangulati ingadozások, a depresszió és a szorongás leküzdéséhez. Ez a kezelés nagyszerű általános hangulatjavító, valamint kiváló eszköz arra, hogy változásokat hozzunk létre az élet minden területén. A bárok csodálatos segítséget nyújtanak az autizmus spektrumon lévő embereknek az érzékszervi túlterhelés leküzdésében és a nyugalom megőrzésében is.

60 perces Bars kezelés £40

* ACCESS FACELIFT
 

Az Access Energetikai Facelift egy csodálatos, kellemes módja arcunk megfiatalításának, vitalizálásának és segítségével visszafordíthatóak az öregedés jelei. Az öregedésről, a leépülésről, az egészség, rugalmasság és vitalitás korral járó "természetes" elvesztéséről alkotott és tanult nézőpontok törlésével, a test energetikájának fiatalításával a test megjelenése is megváltozik. 

Ez egy, a dekoltázson, az arcon és a fejen, kézrátétellel végzett technika, amely a teljes szervezet egészségére és vitalitására is hatással van.

Átstrukturálja a bőrt, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait. Fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet.

Hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt. Rendszeres alkalmazásával tartós változást érünk el.

90 perces Access energetikai facelift kezelés £60

Lehetőségek szimfóniája - SOP kezelés

Az SOP teljesen más módon hív meg az életre. Ez nem terápia vagy gyógyító foglalkozás – ez az energiák feltárása azzal a céllal, hogy minden embert képessé tegyen arra, hogy tudja, hogy tudja, mit választhat és változtathat.

Minden embernek egyedi képességei vannak az energiák befogadásával és ajándékozásával. Az SOP lehetővé teszi, hogy hozzáférj ahhoz, ami a Te és tested számára megfelelő, azon túl, amit ebben a valóságban valódiként mutatkozik meg.

Elkezded megteremteni annak a tudatosságnak a terét, hogy bármilyen valóságot is élünk meg, az nem az egyetlen lehetséges valóság, amelyet választhatsz.
Az SOP az Access Consciousness eszközökön és Dr. Dain Heer energetikai munkáján alapul. Az összes SOP kezelőt Dr. Dain Heer személyesen képezi tanfolyamain.

30 perces SOP £30

ESSE - energetikai manuálterápia

Az ESSE egy egyedülálló kezelés, ahol kapcsolatba lépünk a test molekuláival és követjük az energiát.

Az Access Consciousness™-t a kézi manipulációs technikákkal ötvözi, megcélozva a fascia kötőszövetet, amely a test minden centiméterén található.

45-60 perces ESSE kezelés £60

Access Testkezelések:

60 perces Access testkezelés £40

Megközelítőleg 100 különböző testkezelés érhető el pillanatnyilag. A legtöbb esetben a kezelés előtt egy kis beszélgetést folytatunk, majd teszteljük, hogy melyik kezelés lenne az adott pillanatban a legnagyobb hozzájárulás, de ha ismered őket,akkor kérheted a választott testkezelést.

 

Néhány a legnépszerűbbek közül:

* MTVSS

Az MTVSS az egyik legelső Access Consciusness Testkezelés. A testedben mindent meg tud változtatni, még azt is, ami lehetetlennek tűnik. Az MTVSS igazából 30 különböző energia együttese, amik a kezelés alatt végig futnak a testben.

Energetikailag a test minden félreműködését helyre teszi, hatására a test visszarendeződik az optimális állapotra. Feloldja a fájdalmat, szenvedést, betegséget és korlátokat. Felerősíti az immunrendszert, a test fizikai erőlétét, hozzájárulva a sportoláshoz és a nehezebb fizikai munkákhoz. 
Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek) RNS, DNS és sejtmag szinten regenerál és tisztít.

“Az MTVSS felnyitja azt a mintát, amit testünkre erőltettek. 20-30 alkalmazás után tested képes lesz azt teljesíteni, amire teremttetett, és nem azt, amit mások véleménye és hatása erőltetett rá.” – Gary Douglas

* Biometrikus MIMIKRI

Másoktól átvett minták törlése

* MDDM (Molekuláris demanifesztáció és demolekuláris manifesztáció)

Testkezelés arra az esetre, ha el akarunk tüntetni valamit, aminek nem kellene ott lennie, vagy létre szeretnénk hozni valami olyat, ami még nincs ott. Segítségével eltüntethetőek például kinövések, daganatok, anyajegyek, sikerrel alkalmazták izületi gyulladás esetén is. 

Látás javítása, helyreállítása, látásmód megváltoztatása

​Ha szeretnél élesebben, jobban látni szó szerint és átvitt értelemben is. Ha szeretnél egy jobb látásmódot kialakítani. Ha úgy érzed, hogy nem akarod a világot egy egyre szűkülő lyukon keresztül szemlélni. Ez a testkezelés az arcüreg problémák esetén is segítséget nyújthat.

bottom of page