top of page

Mi az ACCESS BARS® és mit adhat?

Az Access Bars egy finom, gyengéd, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy Te a testeden keresztül megszabadulhass minden téged korlátozó gondolattól, hozzáállástól, elképzeléstől, valaha meghozott rossz döntéstől és hiedelemtől.

A fejen található 32 pont gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül tudod elengedni mindazt, ami meggátol az el-és befogadásban. Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, mély meditációs állapotot hozva létre és hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fixált nézőpontokat. Megszabadulhatsz a fix nézőpontjaidtól, elengedheted a korlátokat, fájdalmakat, előitéleteket, negatív berögződéseket és hiedelmeket. Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen. Hatásában legrosszabb esetben is egy nagyon jó masszázs érzetét hagyja maga után, azonban ha megfelelő nyitottsággal állsz hozzá, akkor az egész életedet változtathatod meg vele.

A kezelés hatását ahhoz hasonlíthatnánk, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, és töredezettségmentesítjük azt, ezáltal rendezzük a meglévő "adatállományt" és "tárhelyet" hozunk létre, hogy befogadjunk és életre hívjunk valami egészen újat. 

**** Ha szeretnéd elsajátítani a Barok futtatását, és kezelővé válnál, rendszeresen tartok Bars tanfolyamokat magyar és angol nyelven is.

bottom of page